Procese Romaltyn: Vezi cine reprezinta in instanta Municipiul Baia Mare

Procese Romaltyn: Vezi cine reprezinta in instanta Municipiul Baia Mare
Procese Romaltyn: Vezi cine reprezinta in instanta Municipiul Baia Mare

Consiliul Local Baia Mare este reprezentat in instanta de judecata in problema Romaltyn de catre Casa de Avocatura „Leaua si Asociatii”, Casa care a aparat si Statul Roman pe probleme de mediu, inclusiv Ministerul Mediului intr-un proces cu cei de la Rosia Montana, proces care a fost si castigat de altfel. Vorbim despre avocatul Bogdan Diaconu, timp de opt ani consilierul presedintelui Traian Basescu pe probleme juridice.

Alesii locali in cadrul sedintei de Consiliu Local Baia Mare de astazi au avizat favorabil proiectul de hotarare privind mandatarea Primarului municipiului Baia Mare pentru angajarea de aparator care sa asigure consultanta si asistenta de specialitate si sa reprezinte interesele Consiliului Local Baia Mare, ale Primarului Municipiului Baia Mare si ale Municipiului Baia Mare in toate cauzele in care aceste autoritati publice locale si unitatea administrativ teritoriala, impreuna sau separat, sunt sau vor fi parti in contradictoriu cu S.C. ROMALTYN MINING S.R.L.

Aceiasi alesi locali au raspuns si solicitarii venite din partea Prefecturii Maramures cu privire la legalitatea hotararii de CL prin care a fost modificat PUZ-ul din zona unde Romaltyn ar urma sa isi continue activitatea. Consilierii locali au votat pentru mentinerea HCL 120 din 2013.

Intr-o alta ordine de idei, societatea Romaltyn a cerut stramutarea procesului de la Baia Mare, Curtea de Apel Cluj urmand a se pronunta maine in aceasta privinta.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente