Produse ecologice si traditionale la raft in hypermarketuri

Ioan Tataran considera ca orice metoda de promovare a produselor traditionale este binevenita

Incepand din aceasta luna producatorii maramureseni vor avea coltul lor de comercializare a produselor traditionale si ecologioce in incinta unui hypermarket din Maramures.

Astfel, baimarenii vor putea achizitiona, atat legume, fructe si carne, cat si dulceturi sau prajituri de casa direct din supermarket. Initiativa apartine conducerii magazinului, dar este vazuta de comerciantii maramureseni drept o obligatie din partea statului de a promova produsele locale traditionale. „In ultima vreme statul impune foarte multe reguli comerciantilor de promovare a produselor romanesti. Oricum e o initiativa foarte buna si apreciem tot ce se face pentru promovarea produselor traditionale”, a spus Ioan Tataran, presedintele Asociatiei Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice din Maramures.

Preturile nu vor creste

In ceea ce priveste costurile produselor traditionale din hypermarketuri, presedintele asociatiei spune ca acestea nu vor fi mai mari ca cele din vitrina. „Preturile sunt relative. Toate difera de gramaj si de calitate dar va asigur ca nu vor fi mai mari ca cele din incinta magazinelor. Vom avea doar produse de cea mai buna calitate si tot timpul lumea va putea cumpara doar produse proaspete si ecologice de la noi”, a adaugat Tataran.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,220FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente