Produsul zilei – „Buchet de lavanda” bio

Apa de toaleta „Buchet de lavanda” este preparata din alcool si ulei esential de lavanda, ambele obtinute din materie prima certi-ficata ecologic.

Vizitati magazinul bio online www.Biolateria.ro Peste 3.000 de produse bio sau produse naturiste de la cei mai premiati producatori Bio din lume.

apa de toaleta ecoogicaArhicunoscut pentru efectul sau echilibrant si profund calmant, uleiul de lavanda reprezinta un adevarat medicament al psihicului.

Ape-le de toa-leta cu uleiuri esentiale fabricate de fran-ce-zii de la Flora-me sunt pri-me-le produse de acest tip eti-chetate Cosmebio. Certifica-rea „Cosmetique BIO charte Cosmebio” garanteaza ca cel putin 95% din in-gredientele produsului sunt de origine naturala si cel putin 10% sunt bio. Si ca minimum 95% din ingredientele vegetale sunt certificate bio. In produsele astfel certificate nu se re-ga-sesc ingrediente petrochimice, parfu-muri si coloranti sintetici.

SUCCES
Stiati ca piata produselor naturale de ingrijire personala naturale si bio este estimata la circa cinci mi-liarde de euro la nivel global si creste anual cu 20%-40%?

Sursa: Jurnalul National

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente