Produsul zilei – Ciocolata cu lapte si miere

Ciocolata tablete „Schoko Biene” („Albina de ciocolata”) este preparata de austriecii de la Zotter numai din ingrediente organice.
ciocolata ecologica cu lapte si miere
Este o ciocolatica din lapte, um-plu-ta cu crema de ciocolata cu miere de al-bi-ne din Styria (a doua cea mai ma-re pro-vincie a Austriei). „Cuvertura” de ciocolata cu lapte contine minimum 40% cacao. Laptele bio folosit este pro-dus in Tirol, sub brandul „Bio vom Berg”, iar cacaoa si zaharul de tres-tie sunt aduse din tari sarace ale lu-mii, prin Programul de Comert Echi-tabil. „Schoko Biene” nu contine lecitina de soia.

La inceputul anilor „90, Josef Zotter a pornit pe calea re-des–coperirii se-cre-te-lor ciocolatei, a ga-sirii nuantei in–dividuale de gust din cele peste 1.000 de arome ale bo-bului de cacao. Cu crea-tivitate si o in-delungata expe-rien-ta si cercetare, Zotter produce in fabrica sa din Bergl, Austria, peste 150 de creatii de ciocolata, cu o varietate de umpluturi. In-ce-pand cu 2007, Zotter cumpara si foloseste numai ma-te-rie prima cultivata ecologic, fara chimicale.

Sursa: Jurnalul National

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente