Program de educatie ecologica a prescolarilor de la Gradinita Guliver

  0
  786
  Program de educa?ie ecologic? a pre?colarilor de la Gr?dini?a Guliver
  Program de educatie ecologica a prescolarilor de la Gradinita Guliver
  Program de educatie ecologica a prescolarilor de la Gradinita Guliver

  Vineri, 23 noiembrie 2014, grupele mari de prescolari de la Gradinita cu program prelungit Guliver Satu Mare au luat parte la o activitate initiata de Agentia pentru Protectia Mediului Satu Mare, denumita “Intr- un mediu sanatos, cresc oameni frumosi”.

  Manifestarea s-a desfasurat la Complexul Ecologic “Casa Verde” din Gradina Romei, cu participarea directoarei Daniela Golban, a educatoarelor si a 31 de copii din grupele mari ale gradinitei. Evenimentul face parte din cadrul programul “Saptamana Educatiei Globale”, context in care cei mici sunt informati prin metode atractive despre factorii de poluare a mediului, despre conditiile de protejare si conservare a mediului inconjurator.
  Gradinita Guliver Satu Mare face parte din programul „Eco Scoala” si a participat la doua programe de educatie ecologica. Scopul programelor il reprezinta educarea prescolarilor in spirit ecologic, prin promovarea colectarii selective a deseurilor. Unul dintre programele la care ne referim se adreseaza prescolarilor, sub genericul „Ne jucam si reciclam”, proiect prin care se promoveaza colectarea selectiva a deseurilor reciclabile cum ar fi bateriile uzate.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.