Proiectele iesene isi cauta sustinatori

Proiectele iesene isi cauta sustinatori
Proiectele iesene isi cauta sustinatori

Iesenii sunt invitati sa dea forta valului Swimathon Iasi. Ei pot alege sa contribuie la o schimbare in comunitatea lor sustinand una sau mai multe din cele 12 proiecte si initiative inscrise pe site-ul oficial www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro. 6 dintre acestea sunt:

Asociatia C.O.N.-TOUR  isi doreste sa construiasca un skatepark indoor mobil adecvat practicarii sporturilor moderne precum skateboarding-ul, rolerskating si BMX.

Fundatia Iosif si-a propus sa aiba grija de 50 de copii din familii defavorizate aflati in risc de abandon scolar, sa ii sprijine in scaderea numarului de absente (cu 50%) si cresterea mediei generale.

Racila Stefanut este un tanar de 26 de ani care in 2011 a fost diagnosticat cu leucemie. Stefanut are colegi extraordinari care-l sprijina si sunt hotarati sa lupte alaturi de el.

Fondul de Burse al Fundatiei Comunitare Iasi isi propune sa sprijine tinerii cu rezultate scolare si extrascolare deosebite, care muncesc cu pasiune si determinare, dar nu au posibilitatea de a excela din cauza lipsei resurselor financiare.

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany are ca obiectiv recuperarea si reabilitarea psiho-motorie a 30 de copii cu dizabilitati prin includerea lor intr-un program integrat de terapie.

Fundatia Comunitara Iasi, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iasi si Asociatia ROTALENT colaboreaza pentru a realiza Club IQ (Iasi), centru de stimulare a performantei olimpicilor ieseni, cu acces la resurse educationale formale si nonformale suplimentare.

Persoanele care doresc sa sustina una sau mai multe cauze pot intra pe site-ul oficial www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro si se pot inscrie pe formularul pus la dispozitie pentru sustinatori. Sustinerea lor se poate realiza in doua moduri:  fie oferind o suma de bani pentru fiecare lungime de bazin pe care o parcurge o echipa de inotatori a cauzei respective, fie prin sustinere directa a cauzei, oferind o suma fixa de bani.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente