Proiectul depozitului ecologic creste numarul de angajati la Consiliul Judetean Maramures

0
382
Proiectul depozitului ecologic creste numarul de angajati la Consiliul Judeteam
Proiectul depozitului ecologic creste numarul de angajati la Consiliul Judeteam

Consilierii maramureseni vor analiza modificarea organigramei institutiei, la urmatoarea sedinta a forului. Conducerea administratiei judetene sustine ca se impune suplimentarea angajatilor pentru ca persoanele care se ocupa de proiectul privind gestionarea integrata a deseurilor menajere sa isi poata desfasura legal activitatea.

Presedintele Zamfir Ciceu a aratat ca pana la finele acestei luni ar urma sa fie finalizate discutiile referitoare la partea de proiectare si executie in cazul acestui proiect care a ridicat mari probleme Consiliului Judetean. Intre timp, a fost convocata si o sedinta a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) pentru modificarea statutului.

“Mai aveam cateva lucruri de facut si noi. Am convocat pentru 20 august ADI. Modificam statul asociatiei, dar trebuie schimbata si organigrama Consiliului Judetean pentru ca cei care implementeaza proiectul e obligatoriu sa faca parte din structura organizatorica. Vom intra in proxima sedinta a consiliului inclusiv cu aceasta modificare”, a declarat Zamfir Ciceu.

Depozitul ecologic ar fi trebuit sa fie deja implementat la mijlocul acestui an, pentru a fi respectate termenele impuse pentru primirea finantarii, insa deocamdata, investitia e departe de a se concretiza. Nu au lipsit nici criticile si nici contestatiile cu privire la terenul de la Farcasa, pe care ar urma sa fie amplasata baza de procesare ecologica. Investitia a fost evaluata la peste 50 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.