Promovarea prin fotografie a Parcului Natural “Grãdistea Muncelului – Cioclovina”

Promovarea prin fotografie a Parcului Natural "Grãdistea Muncelului – Cioclovina"
Promovarea prin fotografie a Parcului Natural “Grãdistea Muncelului – Cioclovina”

Galeria de Arta „FORMA“ din Deva, va invita in urmatoarele zile la o expozitie de fotografie dedicata biodiversitatii din Parcul Natural „Gradistea Muncelului – Cioclovina“. Expozitia este organizata de catre administratia parcului printr-un proiect finantat din fonduri europene.

Cinci fotografi si-au expus lucrarile

Organizatorii au depus un efort mare ca acest vernisaj sa se desfasoare in Deva. Au fost alesi cinci artisti pasionati de fotografierea peisajelor naturale, a plantelor si animalelor salbatice. Acestia au surprins in lucrarile lor frumusetea si raritatea peisajelor din acea zona. Fotografiile expuse la Galeria din Deva au fost realizate de catre Laurian Gherman, Adrian Sopincean, Raluca Ardelean, Mirela Savulescu si Andreea Rudolf. Lucrarile fotografice expuse reprezinta diverse plante, animale, dar si peisaje care fac parte din aria protejata a parcului.

„Este un proiect finantat din Programul Operational Sectorial „Mediu“, care dureaza deja de un an de zile. Proiectul are doua componente principale, o parte stiintifica si o parte de promovare si constientizare. Este bine sa popularizam valorile pe care Parcul Natural le protejeaza. Campania de promovare – constientizare s-a desfasurat pe perioada primaverii si continua pana in prezent. Vernisajul de fotografie face parte din aceasta campanie si este o actiune importanta, la care ne dorim sa participe cat mai multa lume“, ne-a declarat Bogdan Popa, managerul proiectului „Revizuirea planului de management integrat pentru Parcul Natural „Gradistea Muncelului – Cioclovina“.

In cadrul acestui proiect au mai fost realizate si alte actiuni de promovare. Printre acestea se numara si doua documentare de durata scurta. Rezultatele campaniei se vor afla in toamna, atunci cand va fi realizata o sondare a publicului tinta din acest proiect.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,212FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente