Protest impotriva braconajului

0
285

Asociatia „Salvati Dunarea si Delta” organizeaza miercuri, de la ora 11.00, un protest in vederea stoparii braconajului piscicol in Delta Dunarii, intitulat „Braconatura 2005-2007”. Evenimentul se va desfasura in fata Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, situat in Bd. Libertatii nr.12-14, Sector 5.

Asociatia „Salvati Dunarea si Delta” a realizat o analiza referitoare la eficienta luptei impotriva braconajului piscicol in perioada 2005-2007 in Delta Dunarii, iar rezultatele acestei analize si procentul de (in)eficienta a institutiilor implicate ne-au determinat sa consideram necesara organizarea protestului de miercuri.
Speram ca veti fi alaturi de noi miercuri, 5 martie 2008, de la ora 11.00 si ca, impreuna, vom contribui la cresterea sperantei de viata a pestilor din Delta Dunarii: In lupta cu oamenii, pentru binele Naturii!
Asociatia „Salvati Dunarea si Delta” este o organizatie nonguvernamentala care are drept scop protejarea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. In patru ani de activitate, Asociatia s-a impus ca unul dintre cele mai influente grupuri de lobby pe probleme ecologice la nivelul autoritatilor nationale si a demonstrat prin rezultate concrete ca poate oferi solutii problemelor majore cu care se confrunta Delta Dunarii.

Sursa: Universul Padurii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.