Zeci de mii de oameni i-au cerut socoteala lui Obama pentru incalzirea globala. „Este cel mai mare miting din istoria SUA”

Zeci de mii de oameni i-au cerut socoteala lui Obama pentru incalzirea globala. "Este cel mai mare miting din istoria SUA"
Zeci de mii de oameni i-au cerut socoteala lui Obama pentru incalzirea globala. „Este cel mai mare miting din istoria SUA”

Zeci de mii de oameni au participat la o manifestatie desfasurata la Washington prin care au vrut sa atraga atentia asupra incalzirii globale. Potrivit organizatorilor, acesta a fost cel mai mare miting ecologist din istoria Statelor Unite.

Cei 35 de mii de manifestanti din 30 de state americane i-au cerut presedintelui Barack Obama sa-si respecte promisiunile electorale in domeniul mediului.

Oamenii sunt nemultumiti, in special, de constructia unei noi conducte de petrol intre Canada si Texas. Proiectul, sustinut de un grup de senatori, ar urma sa creeze mii de locuri de munca si sa consolideze securitatea energetica a Statelor Unite.

Potrivit sondajelor de opinie, constructia conductei petroliere este sustinuta de 69 la suta dintre americani si doar 17 la suta sunt impotriva.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente