Puii de OM planteaza pui de POM

  0
  475
  Puii de OM planteaza pui de POM
  Puii de OM planteaza pui de POM

  Zilele trecute, campania Pui de om Pui un POM s-a mutat la Bautar, judetul Caras-Severin, unde, pe santierul Slatina,unitatea de productie II Bucova, s-au plantat puieti de frasin in completarea regenerarilor naturale pentru crearea unei paduri valoroase in viitor.

  Instruiti de padurarul Savoni Daniel, cei 22 de elevi voluntari ai Scolii cu clasele I-VIII Bucova, au efectuat lucrari de plantare a puietilor pusi la dispozitie de Ocolul Silvic Bautar. Elevii au fost insotiti de profesorii lor, Bogdan Ramona si Micsa Roberto, si de Muresan Petru, reprezentant al primariei Bautar. Conditiile de mediu din aceasta zona permite inca plantarea, fiind o zona in care zapada tine mai mult timp, deci pomii inca n-au inceput sa infrunzeasca pe deplin.

  In aceasta primavara, a fost impadurita o suprafata de 6 ha cu 30 000 puieti, iar in toamna acestui an urmeaza a fi impadurita inca o suprafata de 4 ha. „Mai e mult de lucru nu atat la plantarea puilor de pom, cat la sadirea in puii de om a dragostei pentru natura, pentru protejarea ei” a declarat profesoara Sofica Ciobanu, coordonarea locala a actiunii si membra voluntara a Organizatiei pentru Strategii si Programe de Dezvoltare Caransebes.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.