Fructele, singurul aliment care pune creierul la munca

Fructele, singurul aliment care pune creierul la munca
Fructele, singurul aliment care pune creierul la munca
Fructele, singurul aliment care pune creierul la munca

Fructul este un aliment ideal, corpul are nevoie de minim de energie pentru al digera si a oferi corpului nostru o rentabiliatte maxima. Este singurul aliment care pune creierul la munca.

Fructele sunt compuse in principal din fructoza – care poate fi usor convertita in glucoza, restul este compus in principal din apa 90-95%. Acest lucru inseamna ca ne curata si ne hraneste corpul nostru, in acelasi timp. Singura problema cu fructele este faptul ca multi dintre noi nu stim cum sa le mancam pentru a asimila in mod eficient nutrientii din ele.

Trebuie ca intotdeauna sa mancam fructele pe stomacul gol. DE CE ? Principalul motiv este ca fructele nu sunt digerate in stomac, ci in intestinul gros. Fructele trec rapid de stomac si ajung in intestin, unde isi elibereaza sucurile. Daca exista carne, cartofi sau amidon in stomac , fructele sunt prinse aici si incep sa fermenteze. Daca am mancat un fruct ca si desert dupa cina si petrecem restul noptii cu greutate in stomac si un gust neplacut in gura , este pentru ca nu am mancat corect.

Trebuie sa mancam intotdeauna fructe pe stomacul gol. Nu trebuie sa bem sucuri de fructe din cutii sau din recipiente de sticla. DE CE ? Mai intotdeauna sucul din conserve este incalzit in timpul procesului de productie si structura sa initiala devine acida, si are in plus adaugati conservanti.

Care este cea mai buna afacere pe care putem sa o facem? Sa cumparam un storcator de fructe. Vom putea bea sucul extras cu acest storcator, numai din fructe proaspete pe stomacul gol. Sucul este digerat atat de repede incat in numai 15-20 de minute putem servi o mica gustare.
Dr. William Castillo , seful de Cardiologie al celebrei clinicii Framington din statul Massachusetts, a declarat ca fructele sunt cele mai bune alimente pe care le putem manca pentru a ne proteja contra bolilor de inima. El spune ca fructele contin BIOFLAVONOIDE, care impiedica ingrosarea sangelui si blocarea arterelor. De asmenea ele intaresc vasele capilare, vasele capilare fragile fiind aproape intotdeauna cauza hemoragiilor interne si a crizelor cardiace.

Un singur lucru trebuie sa pastram in minte cand ne gandim la fructe: Cum ne incepem ziua ? Ce mancam la micul dejun? Oare este o idee buna sa ne dam jos din pat si sa ne umplem stomacul cu o cantitate imensa de alimente. (In principal cafea , paine sau unt), care ne vor lua toata ziua sa le digeram ? BINEINTELES CA NU !

Avem nevoie de o cantitate mica de alimente usor de digerat, fructe pe care corpul le poate absorvi rapid si care ne vor ajuta la curatarea acestuia. Dimineata , in timpul zile, sau cand este posibil si confortabil, haideti sa nu mancam altceva in afara de fructe proaspete si sucuri de fructe facute pe loc.

Haideti sa facem astfel cel putin pana la pranz, in fiecare zi.

Cu cat mai mult timp vom avea in corp doar fructe , cu atat ele vor fi mai eficiente in purificare. Dupa ce ne vom schimba acest obicei, de a ne umple corpul cu alimente la iceputul zilei, vom experimenta o explozie de vitalitate si energie atat de intense incat ni-i se va parea incredibil. Haideti sa incercam timp de 10 zile sa vedem cum va fi, ce ziceti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *