Radio Vatican transmite radiatii cancerigene

O ancheta desfasurata timp de zece ani a concluzionat ca cele 60 de antene gigant ale Radio Vatican amplasate in nordul Romei dauneaza foarte grav sanatatii locuitorilor din zona, mai ales copiilor, in randurile carora au fost identificate cazuri frecvente de tumori canceroase si leucemie.Radio Vatican

Ultimele cercetari au stabilit ca exista o legatura stransa intre antenele Radio Vatican si cancerul copiilor din zona in care acestea sunt amplasate, informeaza BBC.

Expertii au stabilit ca numarul cazurilor de copii cu tumori caceroase sau leucemie este mai mare in zonele in care sunt amplasate cele 60 de antene ale Vaticanului.

Tribunalul italian a studiat timp de zece ani daca moartea membrilor familiilor care locuiesc in zona de nord a Romei are legatura cu radiatiile electromagnetice. Raportul de 300 de pagini al celui mai prestigios spital de cercetare in oncologie italian a conclzionat ca antenele sunt daunatoare, uneori letale.

60 de antene gigant au fost amplasate secolul recut pe un teren apartinand Vaticanului, din nordul capitalei italiene. Acestea transmit programele radioului Vaticanului in toata lumea, pe unde medii si scurte.

Tehnologia este considerata depasita, multe statii ale radioului catolic din lume restransmitand emisiunile de la Vatican dupa ce le descarca de pe internet. Oamenii care locuiesc in zona antenelor au declarat ca acestea interfereaza cu receptarea posturilor TV si perturba functionarea aparatelor electrocansice.

Vaticanul s-a aratat uimit de concluzia anchetei si a declarat ca se va apara, sustinand ca antele nu afecteaza sanatatea.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *