Raul Olt, depozit pentru deseuri toxice. Sute de eprubete cu sange descoperite pe rau la Fagaras

Sute de eprubete pline cu sange au plutit pe Olt pana cand au fost observate de doi tineri care se scaldau in apele raului. Cand au vazut ca eprubetele sunt inchise, tinerii au incercat sa le recupereze. Directia de sanatate publica Fagaras este in alerta, pentru ca deocamndata nu se stie de unde provin eprubetele si nici cum au ajuns in apele Oltului.
raul olt
Tinerii au observat ceva lucios pe apa, care se indrepta in directia lor. Au constatat ca este vorba de eprubete pline cu sange. Cei doi baieti s-au straduit timp de cateva zeci de minute sa recupereze o parte din ele.

Ei au dus eprubetele la sectia de urgente a Spitalului Municipal Fagaras. Acestea au fost depozitate intr-o cutie destinata deseurilor medicale toxice si predate directiei de Sanatate Publica. Autoritatile vor verifica provenienta eprubetelor si cum au ajuns acestea pe raul Olt.

Din primele date, se pare ca eprubetele nu provin din Fagaras. Insa, pana cand sangele va ajunge la analiza si se va da un rezultat localnicii sunt sfatuiti sa nu intre in apa Oltului.

Sursa: Antena 3

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,176FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente