Reabilitarea Parcului Mihai Eminescu

Municipalitatea botosaneana a castigat 10 miliarde de lei pentru reabilitarea celui mai mare parc din municipiul Botosani. Proiectul de reabilitare a Parcului Mihai Eminescu a fost dat exemplu de ministrul Mediului la ultima conferinta de presa sustinuta de acesta pe tema Programului National de Imbunatatire a Calitatii Mediului prin crearea de spatii verzi.

Finantarea va fi asigurata din Fondul de mediu pentru realizarea de spatii verzi in comunitatile locale. Ministerul Mediului a aprobat in urma selectiei de proiecte depuse 102 proiecte care vor primi finantare. Proiectul municipaltiatii botosanene este singurul din judet depus si va primi finantare pentru derularea sa. Conducerea Agentiei pentru Protectia Mediului Botosani spera ca si celelalte primarii din judet sa depuna proiecte in cadrul acestui program.

“Speram ca dupa proiectul acesta care se va derula pe o perioada de trei ani sa se depuna proiecte din partea mai multor primarii”, a declarat Narcisa Dumitriu, purtatorul de cuvant din cadrul APM Botosani. Proiectul este al doilea castigat de Primaria Botosani pe mediu dupa ce, anul trecut, municipalitatea a primit acceptul pentru proiectul privind reabilitarea versantului de la Cornisa care este expus alunecarilor de teren.

Sursa: Romania Libera

Articolul precedentS-a inchis Transfagarasanul
Articolul următorLeucemie cauzata de poluare

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,167FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente