Recicloniada: Bucurestenii eco pot castiga bilete VIP la concertul Red Hot Chili Peppers.

Recicloniada: Bucurestenii eco pot castiga bilete VIP la concertul Red Hot Chili Peppers.

A treia editie a evenimentului eco Recicloniada va avea loc in data de 29 iunie pe strada Lipscani din Centrul Vechi.

Bucurestenii vor avea la dispozitie in centrul vechi zone de colectare a deseurilor si vor putea interactiona cu unele dintre cele mai importante organizatii de mediu. De asemenea, ei vor putea participa la o serie de ateliere de reconditionare a deseurilor reciclabile, se vor putea plimba cu biciclete I Velo sau se vor putea relaxa in iarba, cu o carte si o limonada la standul Descult in iarba. De la ora 18:00 va incepe seria de concerte, care va culmina cu ritmurile celor mai eco trupe romanesti, Animal X si Sistem.

Cei care vin la eveniment cu cate un deseu din fiecare categorie – hartie, plastic, sticla, metal, DEEE (electrice, electronica si electrocasnice) – vor intra automat in tombola cu premii la unele dintre cele mai asteptate concerte ale verii. Ei vor avea sansa de a castiga prin tragere la sorti 3 premii a cate 5 invitatii la una dintre zilele festivalului B’estFest precum si marele premiu – 5 bilete la VIP pentru concertul Red Hot Chili Peppers.

„Reciclarea nu mai trebuie privita ca o moda, ci ca un stil de viata. Evenimentul nostru a ajuns deja la a treia editie si vrem ca din ce in ce mai multi bucuresteni sa constientizeze importanta colectarii selective si a reciclarii. Pe durata evenimentului le vom pune la dispozitie infrastructura specifica si le vom oferi informatii despre cum pot colecta eficient si corect. Reciclarea nu trebuie sa fie o povara si de aceea ne-am gandit sa ii asociem o latura distractiva. Astfel, am pregatit o varietate de activitati si concursuri cu premii in cadrul evenimentului”, a declarat Bruno Roche, Director General Apa Nova Bucuresti.

Evenimentul, organizat de Apa Nova in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, promoveaza importanta reciclarii materialelor si implicit colectarea selectiva a deseurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *