Remedii naturiste dupa masa de Pasti si multe alte produse ecologice la cea de-a ix-a editie a ecoagris, 6-8 mai 2011, la Iasi

  0
  438
  Remedii naturiste dupa masa de Pasti si multe alte produse ecologice la cea de-a ix-a editie a ecoagris, 6-8 mai 2011, la Iasi
  Remedii naturiste dupa masa de Pasti si multe alte produse ecologice la cea de-a ix-a editie a ecoagris, 6-8 mai 2011, la Iasi

  In perioada 6-8 mai 2011, Bioma Agro Ecology Co organizeaza in Parcul Bisericii Toma Cozma din Iasi, cea de-a IX-a editie a ECOAGRIS. Avand ca scop promovarea unui stil de viata sanatos si ecologic, acest eveniment va facilita intalnirea cu principalii producatori, procesatori si furnizori de servicii din domeniile aferente, veniti din peste 10 judete ale tarii: Iasi, Maramures, Brasov, Suceava, Neamt, Constanta, Bihor, Bacau, Calarasi, Prahova, Caras-Severin, Cluj etc. De asemenea, vor reveni la ECOAGRIS si reprezentanti ai unor firme internationale, respectiv din Elvetia, Olanda, Italia, Ungaria.

  Deschiderea oficiala a expozitiei cu vanzare va avea loc vineri, 6 mai, incepand cu ora 13.00, iar programul de vizitare va fi zilnic intre orele 10.00-18.00, intrarea fiind libera.

  Daca s-a intamplat ca de sarbatorile pascale unii dintre noi sa exagereze cu mesele copioase, in cadrul Targului ECOAGRIS, publicul larg va descoperi cateva dintre secretele pe care nutritionistii ni le recomanda in cazul in care suferim de o indigestie.

  De asemenea, nu vor lipsi produsele de calitate cu care Targul ECOAGRIS ne-a obisnuit deja: alimente bio si traditionale: preparate din carne de porc Mangalita fara colesterol, preparate de pui, produse lactate, produse de panificatie, prajituri de casa, paste ecologice, ulei ecologic etc.

  dulceturi, ceaiuri, siropuri si produse dietetice
  palinca si vin natural
  miere ecologica si alte produse apicole
  tincturi si extracte din plante, plante medicinale, vitamine, suplimente nutritive naturale
  cosmetice, produse de ingrijire personala, echipamente si aparatura pentru ingrijire corporala, wellness
  bijuterii, produse de artizanat, cadouri handmade
  inputuri autorizate pentru agricultura ecologica (fertilizatori, amelioratori, fertilizatori avand caracter fitosanitar), tratamente ecologice pentru protectia mediului (igienizarea foselor septice, tratarea gunoiului organic, a terenurilor infestate cu petrol sau substante radioactive), tratamente ecologice pentru zootehnie, tratamente ecologice pentru industria agroalimentara (vinificatie, prepararea produselor lactate sau a produselor din carne)
  detergenti si solutii bio pentru casa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.