Agentia Europeana de Mediu lanseaza un concurs de reprezentari artistice

Agen?ia European? de Mediu lanseaz? un concurs de reprezent?ri artistice
Agentia Europeana de Mediu lanseaza un concurs de reprezentari artistice
Agentia Europeana de Mediu lanseaza un concurs de reprezentari artistice

Europeana de Mediu lanseaza un nou concurs pentru reprezentari artistice ce au ca tema problema deseurilor in Europa, pentru categoriile: fotografie, desen animat si productie video.

Concursul se adreseaza cetatenilor, cu varsta mai mare de 18 ani, din cele 32 de tari membre ale Agentiei Europene de Mediu, inclusiv Romania si din cele 7 tari din Balcanii de Vest (cooperante). Competitia s-a deschis pe data de 1 iunie 2013 si se va inchide pe data de 30 septembrie 2013.
In perioada 15 octombrie 2013 – 16 decembrie 2013 vor avea loc anuntarea finalistilor, deschiderea votului public, inchiderea votului public si anuntarea castigatorilor.

Castigatorul din fiecare categorie (foto, video, desen animat) va primi un premiu in bani in valoare de 500 de EURO. Un premiu pentru tineret, de 500 de EURO, va fi acordat pentru aplicatia castigatoare selectata dintre cele prezentate de participantii cu varste intre 18 si 24 de ani (nascuti intre anii 1989-1995) la oricare din categoriile de concurs.

Un participant poate inscrie in concurs maximum cinci aplicatii, in total, pentru cele trei categorii. Pentru fiecare aplicatie se va completa formularul de inscriere on-line, iar acestea vor fi tratate separat.

La finalul perioadei de inscriere in competitie, Agentia Europeana de Mediu va numi un comitet de preselectie compus din experti de comunicare si de mediu care va selecta un numar de maximum 10 finalisti pentru fiecare dintre cele trei categorii, care vor fi apoi prezentate unui juriu extern. Juriul va fi format din experti in comunicarea de mediu din Europa si va stabili un castigator pentru fiecare categorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *