Acord de mediu pentru Nabucco

Acord de mediu pentru Nabucco
Acord de mediu pentru Nabucco
Acord de mediu pentru Nabucco

Comisia de Analiza Tehnica a judetului Caras-Severin se intruneste miercuri, 26 iunie, conform planificarii Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului (autoritatea de mediu competenta pentru emiterea acordului de mediu).

Anunturi GoogleDentalMed Clinica de LuxAlbire dentara 12 nuante in 30 minCoroane ceramice Zirconiu CAD/CAMwww.dental-med.roCum trebuie sa ne rugam?La ce fel de rugaciuni raspundeDumnezeu. Cum sa primim raspuns.everystudent.ro

Sunt analizate atat lista de control pentru analiza calitatii raportului privind evaluare impactului cat si raspunsurile proiectantului la observatiile publicului interesat participant la sedintele de dezbatere publica a proiectului desfasurate intre 13 si 15 mai 2013 in localitatile Sacu, Caransebes, Slatina-Timis, Teregova, Mehadia si Baile Herculane pentru toate unitatile administrativ teritoriale ce vor fi traversate de conducta de transport gaze naturale Nabucco.

Proiectul conductei magistrale pentru transportul gazelor naturale din Asia in Europa, ce ar trebui sa tranziteze teritoriului Romaniei prin cinci judete (Dolj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis si Arad) este in ultima etapa procedurala pentru emiterea acordului de mediu: analiza calitatii raportului privind impactul asupra mediului.

„De o mare complexitate, datorita traversarii unei diversitati de forme de relief, cursuri de apa si arii naturale protejate, evaluarea impactului asupra mediului si a masurilor de reducere/eliminare a efectelor negative asupra factorilor de mediu si asupra celor social-economici a fost concretizata prin mai multe documente care vor fi supuse analizarii Comisiilor de analiza tehnica ale judetelor traversate, in sedinte largite la care sunt invitati toti factorii interesati”, se precizeaza intr-un comunicat al Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin. In aceste sedinte se analizeaza si solutiile propuse de proiectantul general S.C. Iptana S.A. pentru problemele ridicate de publicul interesat participant la dezbaterile publice ale proiectului si a raportului privind impactul asupra mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *