Retelele de masini electrice se indreapta catre coasta de vest

Masinile electrice si infrastructura necesara acestora au avansat considerabil pe mai multe fronturi saptamana trecuta prin anuntarea retelelor noi din doua state.

masini electrice
Compania de transportare electrica Better Place va intra pe piata SUA si in zona golfului San Francisco intr-un parteneriat cu primarii oraselor SanFrancisco, San Jose si Oakland. Compania va investi 1 miliard $ in infrastructura masinilor electrice cu intentia de a face din zona golfului San Francisco „Capitala Vehiculului Electric din SUA” .
Compania Palo Alto se asteapta ca masinile electrice sa fie disponibile pe piata incepand cu anul 2012. Incepand cu luna decembrie, partenerii vor incepe procesul de avizare pentru instalarea gurilor de incarcare a vehiculelor electrice in parcari, case si cladiri pe intreaga zona a golfului, coordonarea reglementarilor si standardelor in regiune, stabilirea programelor guvernamentale si stimulentelor pentru promovarea achizitiei de vehicule electrice si instalarea gurilor de incarcare.Better Place deja a investit in proiecte similare in Australia, Israel si Danemarca, aceasta din urma facand parte din partenerii cu Renault-Nissan Alliance, care vor furniza masinile in aceste tari. Renault-Nissan Alliance a investit de asemenea in Portugalia, Japonia, Franta si in statele din Tennessee.

Sursa: ENN

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente