Retim imparte saci si pubele pentru separarea gunoiului

TIMISOARA – Cele doua echipe ale SC RETIM Ecologic Service SA care actioneaza la implementarea colectarii duale in sectorul trei al Timisoarei, beneficiind si de cooperarea majoritatii locuitorilor zonei, au distribuit pana in prezent 292 pubele, respectiv 952 de saci inscriptionati destinati colectarii materialelor reciclabile.

Totodata au fost distribuite sau inlocuite un numar de 195 de pubele destinate deseurilor menajere si au fost incheiate 847 de contracte noi, dintre care 410 unor agenti economici, persoane fizice sau asociatii de proprietari/locatari care nu aveau incheiat pana in prezent contract de salubrizare cu SC RETIM Ecologic Service SA.
Cetatenii si agentii economici care au primit invitatii de a se prezenta la sediul RETIM sunt asteptati sa o faca. Cei care au primit deja somatiile sunt pasibili de a fi sanctionati de catre inspectorii Primariei conform prevederilor HCL 542/2006, respectiv cu amenzi cuprinse intre 200-400 lei persoanele fizice sau intre 500-1.000 lei persoanele juridice.

Actiunea se desfasoara in aceasta saptamana pe strazile: miercuri, 3 octombrie: Barzava (partial), Al. Lapusneanu (partial), Vidin, Al. Russo, Zorile, Lupeni; joi, 4 octombrie: I. Negulici, V. Micle, Gr. Alexandrescu (partial); vineri, 5 octombrie: Barzava (partial), Lapusneanu (partial), Gr. Alexandrescu (partial).

Sursa: www.tion.ro

Articolul precedentAu verificat malurile raurilor
Articolul următorTarg de pasari exotice

Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,177FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente