Romania trimite 30 de studenti la Biofach ca sa gaseasca importatori pentru produsele ecologice

Baia Mare: Poten?ialul agriculturii ecologice maramure?ene, discutat la "Târgul Mondial de Comer? ?i Produse Ecologice" de la Nurnberg
Romania trimite 30 de studenti la Biofach ca sa gaseasca importatori pentru produsele ecologice
Romania trimite 30 de studenti la Biofach ca sa gaseasca importatori pentru produsele ecologice

Pentru prima data in istoria agriculturii ecologice mondiale, Romania este „Tara Anului” la Biofach-Nurnberg 2013, cel mai mare eveniment din domeniu. Din dorinta de a reprezenta Romania cu tot ce are mai bun nu numai in domeniul agriculturii ecologice, Asociatia Bio Romania in parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Bucuresti, a organizat deplasarea a 30 de studenti, care vor fi prezenti la Ceremonia Oficiala de Deschidere a Biofach 2013.

“Actiunea noastra are dublu scop. Primul acela de a promova imaginea Romaniei, iar al doilea scop este unul practic, acela de a alcatui pentru prima data o baza de date cu potentialii importatori de produse ecologice romanesti. Studentii vor fi impartiti in echipe de cate doi care vor parcurge toate cele 10 pavilioane expozitionale ale Centrului expozitional din Nurnberg Messe si vor completa un chestionar elaborat de Departamentul de Marketing Bio Romania, reprezentat de Directorul, Radu Panait”, se arata intr-un comunicat remis Curierului National, de Asociatia Bio Romania .
Pe data de 7 februarie in cadrul U.S.A.M.V au fost intruiti toti studentii cu privire la procedurile de lucru, iar dupa revenirea in tara timp de o luna vor centraliza datele obtinute care vor fi apoi analizate si prelucrate de catre Departamentul de Marketing impreuna cu specialisti si studenti U.S.A.M.V.

Studentii vor purta tricouri inscriptionate pe spate cu harta Romaniei si sigla Biofach 2013 „Country of the year” si motto-ul „Taste Organic Romania!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *