Romprest vrea sa cumpere Rosal, Urban sau REBU

0
430

Conducerea firmei Romprest Service a anuntat ieri ca va transmite saptamana viitoare mai multe scrisori de intentie pentru achizitia unor firme de salubrizare precum Rosal, Urban si REBU.

„Ofertele de cumparare nu vor fi influentate de pretul de vanzare solicitat, deoarece firma are resursele financiare necesare, prin contributia fondului britanic de investitii 3i, care a achizitionat, in luna iulie, 30 la suta din actiunile Romprest Service. Actionarii au decis majorarea capitalului social la cinci milioane de euro, iar firma are un buget de zece milioane de euro pentru achizitii”, a declarat Walter Lungu, actionarul majoritar al firmei. Iata, in continuare, cum vad firmele vizate intentia Romprest Service. Mircea Raicu, directorul firmei REBU, a afirmat ca nu poate face nici un fel de comentarii, deoarece o posibila decizie de vanzare a firmei apartine fie Consiliului General Bucuresti, fie actionarului german al REBU. z M.T.
– Eugen Progloff, unul dintre actionarii firmei Rosal, a declarat ca „potrivit principiului lui Silviu Prigoana, orice firma e de vanzare, cu un singur amendament – sa primesti pretul cuvenit”.

– Ovidiu serban, directorul executiv al firmei Urban, nu a putut fi contactat telefonic pentru a-si exprima un punct de vedere.

Citeste articolul Romprest vrea sa cumpere Rosal, Urban sau REBU integral in Romania Libera

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.