Ruj organic numai din ingrediente naturale

Acest ruj organic este produs de compania australiana Nvey Eco si are o compozitie in totalitate naturala. Baza de ulei de ricin combinata cu sofranasul care are efect calmant, ceara de albine si vitamina E confera proprietati antioxidante si nutritive pentru buze moi si fine. Rujul contine protectie solara naturala.

INGREDIENTE. Rujurile Nvey Eco sint disponibile in 16 culori vibrante si au in compozitie trigliceride capric caprilic (ulei de nuca de cocos), ulei de sofranas, ulei de ricin, ulei de jojoba, ceara de albine, olivat sorbitan, ceara candelilla, vitamina E naturala (obtinuta din mai multe plante, in special din cereale), extract de oregano, extract de cimbru, extract de scortisoara, extract de rozmarin, extract de levantica si extract de radacina de hydratis. Produsele pot contine Ci77019 (mica), Ci77007, Ci77491, Ci77492, Ci77499 (oxid de fier), Ci77891 (dioxid de titan).

Cosmeticele Nvey Eco sint certificate de organismul de certificare bio din Australia – Organic Food Chain (OFC) – si de guvernul australian. Potrivit regulilor OFC, produsele certificate organic contin cel putin 95% ingrediente ecologice. Sigla OFC pe un produs garanteaza ca la producerea acestuia nu s-au folosit ingrediente petrochimice sau alte substante sintetice, sulfat lauril de sodiu (SLS) sau parabeni.

Sursa: Jurnalul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *