Runsilvania Wild Race – Concurs de alergare montana la Rachitele

Runsilvania Wild Race – Concurs de alergare montana la Rachitele

Prima editie a Runsilvania Wild Race va avea loc weekendul viitor, in 18 august, la Rachitele. Organizatorii ii asteapta pe clujeni cu trasee de alergare, catarare si obstacole in zona Poiana Stanciului – Cascada Valul Miresii.

„Traseele pornesc din apropierea cascadei Valul Miresei din Rachitele si ajung pana deasupra Pietrelor Albe, la est de Varfurasul si Vladeasa, in cazul profesionistilor si pe sub Vf. Lespezi in cazul amatorilor. Traseele au fost special alese si amenajate pentru a include pe langa alergare, pante abrupte, pasaje de catarare usoara, traversari pe poduri improvizate si diferite alte obstacole amenajate”, transmit organizatorii de la Clubul Ecologic Transilvania si Clubul Sportiv LYNX Cluj-Napoca.

Concursul este impartit in doua categorii principale, de profesionisti cu o lungime totala a traseului de aproximativ 20 km, si hobby, cu o lungime totala a traseului de aproximativ 7 km. Fiecare din aceste categorii este impartita in subcategorii, determinate de sex si varsta.

Programul evenimentului cuprinde si alte activitati, precum poligon de tragere cu armele de airsoft, poligon de paintball, traversarea cascadei Valul Miresei pe tiroliana, vizitarea circuitului grotelor – in grupuri organizate sub indrumarea ghizilor, la orele stabilite de comun acord si un recital de muzica folk si foc de tabara, unde invitat special este Emeric Imre

Programul pe ore al evenimentului:
08.oo – 08.3o – sedinta tehnica
09.oo – start Runsilvania Wild Race
15.oo – startul probei Junior
16.oo – ora limita de finalizare a traseului pentru toate categoriile
18.oo – festivitatea de premiere pentru toate categoriile
20.00 – foc de tabara si recital folk Emeric Imre

Cei interesati pot sa ii contacteze pe organizatori la numarul de telefon 0788-938696 de la Pensiunea Susman, locul de start, unicul telefon cu acoperire in zona.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente