Eco-Rom Ambalaje anunta demararea unei campanii de colectare selectiva a deseurilor pe litoral

Eco-Rom Ambalaje anunta demararea unei campanii de colectare selectiva a deseurilor pe litoral

Eco-Rom Ambalaje anunta demararea unei campanii de colectare selectiva a deseurilor pe litoral, ce se va derula pana la data de 1 septembrie.

Codrin Stefanescu: Nu presedintele interimar a aruncat o pata neagra asupra justitiei, ci PDL
A aparut proiectul ordonantei privind plata TVA la incasarea facturii
Potrivit unui comunicat al organizatiei, in perioada 10 august-1 septembrie, toti turistii aflati pe Plaja Vadu din apropierea statiunii Navodari si in Camping S din statiunea Mamaia sunt invitati sa colecteze selectiv deseurile de ambalaje.

Astfel, in fiecare sambata, pana la data de 1 septembrie, voluntarii prezenti pe Plaja Vadu vor informa turistii cu privire la importanta colectarii selective a deseurilor de ambalaje si le vor oferi saci colorati pentru depunerea separata a deseurilor de plastic-metal si hartie-carton.

Toate deseurile colectate selectiv vor fi depuse in locurile special amenajate, urmand ca operatorul de salubritate sa le ridice si sa le trimita spre statiile de reciclare. Actiunea de colectare selectiva de pe Plaja Vadu este realizata de Eco-Rom Ambalaje, in parteneriat cu ONG-ul Mare Nostrum si Primaria Corbu.

Pe durata campaniei, Eco-Rom Ambalaje organizeaza prima editie a Olimpiadelor Reciclarii (fotbal, volei pe plaja), iar cei mici vor invata sa realizeze diverse obiecte din materiale reciclate (zmee din hartie si carton reciclat, obiecte de design, accesorii) in zona ‘Recycle Art’ din cortul special amenajat.

In plus, compania va premia cel mai responsabil si vesel grup, cu titlul de ‘Gasca Verde’ .

Eco-Rom Ambalaje este o organizatie infiintata la sfarsitul anului 2003 de un grup de companii care activeaza in Romania si care au luat initiativa implementarii sistemului ‘Der Grüne Punkt’ (Punctul Verde) in tara noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *