Ocolul Silvic Targu Lapus vaneaza hotii de lemne

0
582
Ocolul Silvic Târgu Lăpuş vânează hoţii de lemne
Ocolul Silvic Targu Lapus vaneaza hotii de lemne

La sfarsitul saptamanii trecute, Jandarmeria Maramures a organizat o actiune in colaborare cu Ocolul Silvic Targu Lapus pentru prevenirea si combaterea faptelor de natura penala si contraventionala in zona de responsabilitate. Jandarmii aflati in misiune l-au identificat pe Ioan N. de 40 de ani, din Targu Lapus ce este susceptibil de savarsirea infractiunii de taiere ilegala de arbori, fapta prevazuta si pedepsita de art. 108 alin. 1 lit. a, din Legea 46/2008.

Faptuitorul s-a deplasat in locul numit Podul Hijului, in padurea proprietatea personala de unde a taiat de pe picior, verzi si nemarcati doi arbori de esenta fag, pe care i-a fasonat in busteni. In timpul actiunii sale, a fost surprins de catre jandarmi si reprezentantii Ocolului Silvic Targu Lapus.

In data de 13 august a.c., Ocolul Silvic a comunicat valoarea prejudiciului cauzat, in suma de 2030,55 lei, pentru care se constituie parte civila.

Dosarul cu actele premergatoare a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Lapus, pentru continuarea cercetarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.