S-a dat start campaniei “Recicleaza azi pentru sanatatea ta de maine”

S-a dat start campaniei “Recicleaza azi pentru sanatatea ta de maine”
S-a dat start campaniei “Recicleaza azi pentru sanatatea ta de maine”

Societatea Urban Serv, in parteneriat cu Primaria Botosani, Asociatia ECOTIC Bucuresti, Agentia pentru Protectia Mediului Botosani si Palatul Copiilor Botosani – Cercul Protectia Mediului au declansat o campanie intitulata „Recicleaza azi pentru sanatatea ta de maine” .

Campania are ca scop informarea si constientizare cetatenilor cu privire la colectare separata a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) si a deseurilor de baterii si acumulatori (DBA). In perioada 18-21 aprilie, va avea loc o campanie de informare si sesibilizare a cetatenilor. Organizatorii vor distribui pliante in zonele centrale ale municipiului, dar si in tramvaie, urmand ca in perioada 22-26 aprilie sa aiba loc colectarea propriu-zisa a deseurilor electrice. Colectarea DEEE se va face la Asociatia 27, de pe strada Aleea Curcubeului, intre orele 9,-16, Asociatia 36- strada Aprodu Purice, in spatele magazinului Util de la Gara, intre orele 9-13,30 si Asociatia 63, de pe strada Independentei, vizavi de Serconf, intre orele 9-16.

Colectarea de la populatie de la case se face in a doua saptamana a fiecarei luni, iar joia se va vor colecta deseurile de la institutii si operatori economici.

“Este o actiune care vrea sa sensibilizeze si sa constientizeze populatia de colectarea selectiva a acestor deseuri”, a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,547FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente