Sanii cresc cu fiecare generatie din cauze legate de ecologie si pubertatea timpurie

0
322
Femeile trebuie să joace un rol mai important în combaterea schimbărilor climatice

Sanii femeilor sunt mai mari cu fiecare generatie. In ultimii 50 de ani, dimensiunea medie a cupei sutienului s-a marit de la B la DD. Experti in domeniul sanatatii feminine considera drept cauze deterioarea conditiilor ecologice, consumul de preparate hormonale, pubertatea timpurie, precum si alti factori externi, relateaza Medikforum.ru, citat de Agerpres.

E-mailIn schimb, producatorii de lenjerie intima au o opinie contrara si sustin ca de cele mai multe ori femeile isi cumpara acest obiect vestimentar cu un numar mai mare, deoarece nu stiu cu exactitate ce numar poarta. Dar si ei trebuie sa admita ca, in ultimii ani, a crescut semnificativ numarul femeilor subtiri, dar cu sanii foarte mari.

Creatorii de sutiene constata sani foarte mari si la multe tinere adolescente.

Dr.Susan Davies, profesor la Monash University, sustine ca acest lucru se observa mai cu seama in tarile cu un mod de viata occidental. Iar in China s-au observat chiar anomalii asociate cu marimea sanilor. Unor fetite-sugari a inceput sa le creasca sanii dupa ce au consumat o formula de lapte praf. In ecuatie nu intra implanturile care schimba artificial marimea sanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.