Saptamana Nationala a Voluntariatului la Campia Turzii

Saptamana Nationala a Voluntariatului la Campia Turzii

Asociatia Civica pentru Initiativa si Actiune Comunitara, Campia Turzii, a organizat in prima zi din cadrul Saptamanii Natioanale a Voluntariatului (S.N.V.) un flashmob in Parcul Central din Campia Turzii. Voluntarii dar si membri asociatiei au expus prin pancarte activitatile in imagini ale SNV.

Marti 15.05.2012, Asociatia Civica pentru Initiativa si Actiune Comunitara Campia Turzii a organizat, pe terasa Casei de Cultura ,,Ionel Floasiu’’ Campia Turzii, o activitate numita Bibleoteca vie. „La aceasta actiune au raspuns prezent personalitati ale vietii publice din Municipiului Campia Turzii. Domnul dr. Coman Augustin, care ne-a onorat cu prezenta pe linie medicala, domnul invatator Mircea Ciociu, care a explicat importanta invatamantului primar, doamna Simona Sandor – director la Clubul Copiilor Campia Turzii, care le-a explicat copiilor despre alternativa timpului liber”, a precizat coordoanatorul programe-activitati, Nicusor Lacatus.

Miercuri este o zi dedicata maratonului muzical. Copii sunt invitati de la ora 17.30 sa cante pe scena terasei Casei de Cultura ,,Ionel Floasiu’’ Campia Turzii.

„A fost o zi de succes a Asociatiei Civice pentru Initiativa si Actiune Comunitara, Campia Turzii”, a concluzionat Nicusor Lacatus.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente