Sase persoane au fost atacate de paduchi intr-un tren

Potrivit unui articol publicat pe pagina electronica a ziarului ¨Leggo¨, sase pasageri dintr-un tren al Trenitalia au avut nevoie de interventii medicale dupa ce au fost atacate de un roi de paduchi.italieni cu paduchi

Sursa citata sustine ca insectele au iesit din tetiera unuia dintre scaunele din compartiment. Prima data au atacat o italianca ce se indrepta spre Milano. Femeia se urcase in tren la Padova si, din cauza paduchilor care efectiv au muscat-o pe o mare suprafata a pielii, a trebuit sa coboare la prima statie.

Roiul de paduchi s-a indreptat apoi spre un grup de cinci persoane care au reusit sa scape fugind intr-un alt compartiment. Italianca a avut nevoie de ingrijiri medicale insa nu se afla in stare grava. Ea a fost tratata la spitalul Borgo Trento din Venetia unde a petrecut cinci ore sub observatia medicilor. Acestia din urma au glumit pe seama celor intamplate spunand ca ¨din asa ceva nu se moare¨.

Femeia a denuntat autoritatilor serviciile oferite de Trenitalia. Reprezentantii companiei feroviare italiene nu au negat cele intamplate si au declarat ca pasagerilor nu le sunt cerute fisele medicale atunci cand se urca la bord.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente