Scandal politic in Parcul Bordei

0
406

Liberalul Ludovic Orban si conservatorul Marius Marinescu s-au contrat dur in aceasta dimineata, sintagme ca „viceprimarul zero” si „senatorul transfug” completand „superb” o frumoasa zi de duminica pentru bucuresteni.
ludovic orban
Scenele au avut loc in parcul Bordei din Capitala, acolo unde PSD si PC au venit sa planteze opt platani. Tot astazi si tot acolo, PNL a filmat un clip electoral, din „distributie” facand parte si ministrul Ludovic Orban.

Primul la jigniri a fost Marinescu, care l-a numit pe Orban „un viceprimar zero, care nu a facut nimic”, facand referire la perioada in care Orban a detinut functia de viceprimar al Bucurestiului (iulie 2004 – aprilie 2007).

„Nu ma asteptam sa te vad aici si la salvarea Parcului Bordei. Asta e demagogie”, a spus Marinescu, singurul om care a venit in Parcul Bordei cu un caine, desi accesul cu animale in parc este interzis.

Orban a ripostat si l-a numit pe senatorul conservator Marinescu „un transfug”, informeaza RTV. Platanii PSD+PC pot fi admirati in Parcul Bordei, fiecare purtand numele unui lider politic. Ramane de vazut care dintre copaci va fi preferatul cainelui senatorului Marinescu.

Sursa: Evenimentul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.