Scoala pentru o Romanie verde, elevii clujeni indemnati sa recicleze hartie

Scoala pentru o Romanie verde, elevii clujeni indemnati sa recicleze hartie

Polus Center Cluj s-a ala turat celei mai ambitioasem actiuni ecologice organizate pana in prezent in tara noastra – Scoala pentru o Romanie verde. Copiii din gradinitele, scolile si liceele din judetul Cluj,inscrise in acest program, vor colecta hartie pentru a planta 1.000.000 de copaci in aprilie 2013.

Proiectul national Scoala pentru o Romanie verde este organizat de ca tre Zibo.ro si sustinut in judetul Cluj de Polus Center .Copiii din unitatile de invatamant ce s-au inscris in acest program vor colecta hartie pe tot parcursul anului scolar si vor putea castiga si numeroase premii.
Astfel, fiecare gradinita,scoala s au liceu care colecteaza minim 10 tone de hartie vor primi multe premii si cadouri puse la dispozitie de sustinatorii si partenerii acestui program. In plus, in luna aprilie 2013, elevii din scolile inscrise vor ajuta la plantarea a unui milion de copaci.
„Stiu ca in ultima vreme au fost demarate multe proiecte ecologice, multe dintre ele doar din dorinta de a fi pe val,de a arata „eco”. Tocmai de aceea,prin programul „Scoala pentru o Romanie Verde”, noi, echipa Zibo.ro, incercam sa fim cat mai practici, sa oferim motivatii reale profesorilor si copiilor care participa .

Incercam s a iesim din „curtea scolii”, astfel incat actiunea de colectare hartie sa fie cat mai simpla si eficienta . Astfel, chiar si orice client al Polus Center care isi programeaza o sedinta de shooping sau o simpla plimbare i n centrul comercial, poate aduce orice cantitate de hartie reciclabila , pe care o poate preda la punctul de colectare, zilnic intre orele 10.00 si 18.00. La predare se va incheia un proces verbal in care se va preciza scoala care este sustinuta,iar scoala respectiva va primi 1.000 lei pentru fiecare 10 tone de hartie colectata,plus alte premii si cadouri deloc de neglijat. In acest fel,pe langa o actiune ecologica cu efecte imediate si pe termen lung, reusim sa sprijinim si scoala romaneasca ce inca mai are nevoie de: calculatoare, laboratoare utilate, materiale sportive, perdele sau chiar hartie de scris.
Ii provoc pe toti cei care sunt sau se cred eco sa sprijine scolile si elevii din Romania, prin implicarea in acest proiect!” Aurel Racaut manager Zibo.ro
Mai multe detalii despre aceasta campanie se pot gasi pe www.zibo.ro

In judetul Cluj colectarea de hartie se face la Polus Center intre orele 10.00 -18.00. Detalii despre locatia punctului de colectare se poate obtine la Biroul de Informatii din incinta centrului comercial sau accesand www.poluscentercluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *