Array

Se cauta un traseu prin padure pentru biciclisti

Se cauta un traseu prin padure pentru biciclisti

De la 1 iulie pana la 30 noiembrie, Fundatia „Compartir” deruleaza proiectul „In cautarea unei aventuri sanatoase”, cofinantat de Comunitatea Europeana, in cadrul Programului „Tineret in Actiune, Initiative ale Tinerilor”.

In acest context, voluntarii vor cauta la propriu, prin padure, un drum numai bun pentru cursele cu biciclete, pe ruta Draganu-Bascov-Pitesti. In acest scop se va deschide o tabara la sediul fundatiei, in perioada 21-28 august. In acest rastimp, tinerii participanti vor dormi in corturi si vor afla mai multe despre voluntariat. Stilul de viata sanatos va fi adoptat pe perioada sederii in tabara, iar regulile de nutritie vor fi imbinate cu jocuri si activitati sportive.

In cautarea unei… aventuri sanatoase, tinerii vor pregati marcaje pentru semnalizarea traseului dibuit prin padure. Odata stabilit, drumul va fi marcat si in loc de… buletin va primi o… harta. In speranta ca traseu „nou-nascut” va fi folosit de cat mai multi argeseni carora le place sa se plimbe cu bicicleta, „parintii” nu-l vor tine secret, ci vor distribui pliante cu informatii despre „copil”.
In calitate de colaboratoare la proiect, primariile din Draganu si Bascov au ca sarcina sa intretina, pe viitor, ruta destinata vehiculului cu doua roti ce va fi marcata in aceasta vacanta de vara de voluntarii Fundatiei „Compartir” cu ajutorul tinerilor inscrisi in tabara.

Detalii: Se cauta un traseu prin padure pentru biciclisti | Administrativ

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,329FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente