Se cauta voluntari din randul iubitorilor muntelui si nu numai

Se cauta voluntari din randul iubitorilor muntelui si nu numai
Se cauta voluntari din randul iubitorilor muntelui si nu numai

Intre 20-24 august 2014 O.N. Cercetasii Romaniei C.L. Orion Miercurea Ciuc in colaborare cu Asociatia S.O.S. „Tara Fagarasului”, Asociatia Montana Carpati si Asociatia Salvamont Victoria organizeaza o actiune de remarcare a traseelor turistice, etapa inclusa in programul „Voluntar in Carpati 2014”, program care anul acesta vizeaza refacerea a 250 km de trasee turistice in Muntii Godeanu, Fagarasului, Iezer – Papusa, Ciucas, Vrancea si Lotru cu ajutorul a peste 200 de voluntari.

Vor fi refacute trasee turistice din partea estica a Muntilor Fagarasului, trasee din zona Berevoescu si Comisul care asigura accesul in creasta dinspre satele Sebes, Harseni, Recea si Margineni. Munca efectiva va consta in revopsirea marcajelor, indepartarea obstacolelor de pe poteci, montarea unor stalpi si sageti indicatoare si in reparatii facute refugiilor.

Actiunile de remarcare organizate de Asociatia Montana Carpati se bazeaza in exclusivitate pe voluntari din toate colturile tarii.
Voluntarii se pot inscrie prin pagina de pe site-ul Asociatiei Montane Carpati. Pentru inscriere puteti accesa link-ul http://asociatie.carpati.org/activitati/remarcare-%C3%AEn-mun%C5%A3ii-f%C4%83g%C4%83ra%C5%9Fului:-zonele-berevoescu,-comisul-%C5%9Fi-valea-sebe%C5%9Fului/149/
Asadar, cei care vor sa se inscrie ca voluntari se pot inscrie pe pagina de mai sus sau prin contactarea Asociatiei Carpati.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente