Se redeschid centrele de inchiriat biciclete din Bucuresti

Se redeschid centrele de inchiriat biciclete din Bucuresti
Se redeschid centrele de inchiriat biciclete din Bucuresti

In acest week-end se redeschid centrele de inchiriat biciclete din Bucuresti. Sambata, 21 martie, ora 11:00 va avea loc o prima plimbare pe traseul: Bdul Nicoale Prezan – Arcul de Triumf – Bdul Kisellef – Arhitect Ion Mincu.

Bicicletele galbene vor putea fi inchiriate gratuit in intervalul 10 :00 – 12 :00, in limita stocului disponibil.

Cele trei centre de inchiriere I’Velo din Bucuresti vor fi amplasate in Parcul Herastrau – Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf si in Parcul Tineretului, intrarea de la Gheorghe Sincai. Aproape 400 de biciclete vor fi puse la dispozitia bucurestenilor, sapte zile din sapte, in intervalul 11.00 – 19.00, de luni pana vineri (ultima inchiriere la ora 18 :00) si 10.00 – 19.00 sambata si duminica (ultima inchiriere la ora 18.00).

Se redeschid centrele de inchiriat biciclete din Bucuresti

Bicicletele I’Velo vor putea fi inchiriate, atat contra cost, cat si gratuit. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie.

Tarifele de inchiriere sunt: 5 lei pentru 1 ora si 15 lei pentru 24 de ore.

I’Velo este cel mai important proiect de bike-sharing din Romania si are ca misiune introducerea graduala a bicicletei in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere, cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului.

In cei 5 ani de functionare, programul I’Velo a reusit sa scoata peste 1.000.000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1.500 de tone

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente