Sef nou la Garda de Mediu Braila

Sef nou la Garda de Mediu Braila

Carmen Popoaca are 39 de ani si declara ca una dintre prioritatile sale va fi desfiintarea depozitelor ilegale de deseuri de pe domeniul public

Comisariatul Judetean Braila al Garzii Nationale de Mediu are un nou sef. Incepand din 21 noiembrie, comisarul sef al Garzii Nationale de Mediu a delegat-o la conducerea institutiei brailene pe Carmen Popoaca, care pana in acel moment a ocupat functia de comisar coordonator. In varsta de 39 de ani, Carmen Popoaca ocupa deocamdata functia de comisar sef interimar, ea urmand sa sustina un examen inainte de a fi definitivata pe post.

Noul sef al Garzii de Mediu Braila a absolvit, in 1997, Facultatea de Industrie Alimentara si Tehnologie Piscicola Galati. In perioada 1997 – 2000 a lucrat ca tehnolog la fabrica de paine „Demopan” Braila, iar din 2001 s-a transferat la Inspectoratul pentru Protectia Mediului Braila, Compartimentul Reglementari. In februarie 2010, in urma unui protocol incheiat intre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului si Garda Nationala de Mediu, doi angajati ai Agentiei pentru Protectia Mediului Braila au fost transferati la Comisariatul Judetean al Garzii de Mediu Braila. Unul dintre cei doi angajati a fost Carmen Popoaca, aceasta ocupand din acel moment functia de comisar de mediu. Daniela Agache, fostul comisar sef al Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu Braila, lucreaza in prezent la Comisariatul Regional al Garzii de Mediu Galati.

Comisarul sef interimar Carmen Popoaca ne-a declarat ca nu este membru al niciunui partid politic si ca, din noua postura de conducator al Garzii de Mediu brailene, una dintre prioritatile pe care si le propune este desfiintarea depozitelor ilegale de deseuri formate pe domeniul public din municipiu, dar si din judet.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente