Adjunctul sef Garzii Nationale de Mediu urmarit penal pentru trafic de influenta si luare de mita
Adjunctul sef Garzii Nationale de Mediu urmarit penal pentru trafic de influenta si luare de mita
Sef nou la Garda de Mediu

Inca un director numit de USL inainte de alegerile din 9 decembrie. Este vorba de Gheorghe Sanda, numit comisar sef la Garda de Mediu Gorj, interimar, pana la organizarea unui concurs. Fostul comisar sef Ovidiu Ilie a fost schimbat de mai multe saptamani, Garda de Mediu fiind coordonata de Ion Tudor, comisar general adjunct la nivel national. Ilie si-a recastigat postul in instanta, dar a fost din nou schimbat.

Gheorghe Sanda ocupa postul interimar insa este hotarat sa participe la concurs. Sanda spune ca va colabora atat cu Ovidiu Ilie cat si cu seful de la Bucuresti, Ion Tudor. Garda Nationala de Mediu se afla intr-un amplu proces de reorganizare si nu este exclus ca alte schimbari se aiba loc in viitorul apropiat.

USL a mai schimbat acum doua zile si inspectorul sef adjunct de la Inspectoratul Teritorial de Munca Gorj, pe Simona Dumitrascu. De altfel, cei aflati acum la putere au declarat public ca ii vor schimba pe toti cei care vor face campanie pentru ARD, Simona Dumitrascu fiind membru PD-L. In ultimele luni au fost dati afara Corina Dorobantu – director APIA, Ion Cupa – director Directia de Finante, Radu Socolovschi – director Protectia Mediului, Marinica Niculescu – directorul Serviciului Judetean de Ambulanta, Ovidiu Ilie – comisarul sef al Garzii de Mediu, Gigi Trifoi – comisarul sef al Garzii Financiare, Ion Popescu – directorul Directiei pentru Agricultura, Cosmin Mazilu de la Agentia de Dezvoltare Rurala etc. Toti au fost inlocuiti cu pesedisti sau liberali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here