Seful de la protectia mediului Bistrita-Nasaud isi pierde memoria?!

Seful de la protectia mediului isi pierde memoria?!
Seful de la protectia mediului isi pierde memoria?!
Seful de la protectia mediului isi pierde memoria?!

Sa vezi si sa nu crezi! Pe seful de la Agentia pentru Protectia Mediului il lasa memoria… Dupa ce dimineata a declarat mai multor jurnalisti ca astazi se va discuta despre emiterea avizului pentru transportul de gunoaie de la Beclean, a recunoscut dupa sedinta ca s-a emis acest aviz, acum Stefan Muresan a fost lovit de amnezie!

„Daca tot sunteti un ziar atat de bun vreau sa va dau o stire de ultima ora. Avizul pentru transportul deseurilor de la Beclean la Bistrita nu a fost dat”, a declarat telefonic seful Agentiei pentru Protectia Mediului Bistrita-Nasaud, Stefan Muresan, la mai putin de doua ore dupa ce a declarat exact pe dos!

Speriat, probabil, de numarul mare de contestatii care au venit astazi la APM, chiar in ultima zi in care expira termenul pentru depunerea acestora, seful de la mediu a schimbat „macazul”, mai ales ca decizia APM ar fi putut fi contestata in instanta.

Inca de dimineata, comisia care raspunde de Protectia Mediului din judet a intrat in sedinta si, printre altele, a discutat si despre emiterea avizului pentru megatransportul de gunoi de la Beclean, desi termenul in care au putut fi depuse contestatiile nu expirase!

Faptul ca se va emite acordul a fost confirmat inainte de inceperea sedintei si altor colegi din presa locala, chiar de seful Agentiei pentru Protectia Mediului, Stefan Muresan.

Intrebat imediat dupa sedinta de redactorii Bistriteanul.ro daca a fost emis sau nu acest aviz, Muresan a sustinut ca a fost emis si a explicat reporterilor Bistriteanul.ro cum ca transportul de gunoi nu va afecta in niciun fel bistritenii.

Dupa ce alti bistriteni au trecut pe la sediul APM cu contestatii (numarul lor a ajuns acum la 200) si dupa publicarea articolului in care seful APM recunostea ca a fost emis avizul, iar alti colegi din presa locala au deschis acest subiect, Stefan Muresan a fost lovit brusc de amnezie si: nu mai recunoaste nimic!

Inadvertentele din declaratiile sefului de la APM ar trebui sa ridice serioase intrebari conducerii judetului… Noua, presei, ne-a dovedit inca odata ca mintea ii joaca feste…

Daca colegilor de la un alt ziar on-line le-a spus de doua ori ca emiterea avizului va fi dezbatuta saptamana viitoare, in discutia cu redactorii Bistriteanul.ro, seful APM nu isi mai amintea cu niciun chip cand ar putea avea loc aceasta dezbatare… Nici colegiilor de la un alt trust media nu le-a putut oferi raspunsul la aceasta intrebare, desi dis de dimineata le-a explicat ca astazi se va discuta exact despre problema transportului de gunoaie de la Beclean la Bistrita.

Daca cu seful de la APM nu am putut ajunge la o concluzie, el fiind probabil mai preocupat sa ne barfeasca altor colegi de breasla… ca „vrem sa ii distrugem imaginea”, o parte din reprezentantii Comisiei de Analiza Tehnica ce au participat la sedinta de astazi spun ca acest proiect a fost intr-adevar discutat si li s-a comunicat ca din punctul de vedere al APM nu exista niciun fel de probleme pentru emiterea favorabila a avizului…

Cu alte cuvinte, pentru cei care stiu sa citeasca printre randuri – fie ei reprezentati ai Comsiei Tehnice, fie jurnalisti, cartile au fost jucate… E doar o chestiune de zile pana cand avizul cu pricina va fi „dat pe fata”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *