Sesiune de referate pe teme de ecologie la Liceul din Livada

  0
  418
  Festivalul - Concurs Cultural-Artistic şi Ecologic „IEDERA, UN COLŢ DE RAI” – ediţia a II-a
  Sesiune de referate pe teme de ecologie la Liceul din Livada

  Zilele trecute, la Grupul Scolar George Baritiu Livada a avut loc Sesiunea interjudeteana de referate si prezentari power point cu tema „Ecologia si protectia mediului”.
  Au participat indirect, cu lucrari elevi si profesori din Bucuresti, Craiova, Beius, Baia Mare si nu in ultimul rand Carei si Satu Mare. Lucrarile prezentate au avut un impact deosebit asupra elevilor, care au fost placut impresionati de ceea ce au vazut.
  Coordonatorul acestei activitati, profesoara Camaras Daniela si coordonatorul Eco-Scoala, prof. ing. Teodora Palencsar, au multumit elevilor pentru implicarea lor si pentru ceea ce au realizat. In final tuturor participantilor li s-au inmanat diplome de participare. Aceasta activitate succede celei desfasurate in cadrul Programului Mondial Eco-Scoala pe tema „Anul biodiversitatii si identificarea ariilor protejate din judetul Satu Mare”, coordonata de profesoara Pribilean Mariana, unde elevii au subliniat ca in judetul Satu Mare exista sapte rezervatii naturale.
  Prin realizarea acestui gen de activitati, profesorii liceului incearca sa le insufle elevilor un interes mai mare pentru tot ceea ce inseamna protejarea mediului inconjurator.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.