Sex in public la Zoo

Gradina zoologica din Philadelphia organizeaza, in acest weekend, vizionari cu animalele indragostite pe care le are in grija.

gradina zoologica
Cum reusesc rinocerii de trei tone sa-si satisfaca prietenele? Cum arata preludiul la broastele testoase? Liliecii fac dragoste stand cu capul in jos? La toate aceste intrebari incearca sa raspunda Gradina Zoologica din Philadelphia, prin „reprezentatia” cu numele „Latura salbatica a dragostei”, din aceste zile, informeaza Associated Press.

Totul este permis

Cuplurile de animale de la Zoo au voie, acum, sa se intalneasca si sa faca sex in fata vizitatorilor. „Nu trebuie sa fim timizi, doar suntem adulti cu totii! Puteti intreba orice, despre toate animalele”, explica Linda Warner, directoarea responsabila cu activitatile publice ale gradinii zoologice.

Discutiile au loc in curtea Zoo, printre custile de animale, tocmai ca exemplificarile sa fie „pe viu”. Ritualurile de imperechere sunt extrem de diverse, ca si manifestarile de dupa. „Tigroaica, daca este multumita, ii trage o laba masculului, in semn de afectiune.

In timp ce la broastele testoase, cuplul isi mangaie unul celuilalt degetele de la picioare, semn ca s-au excitat”, descrie Linda situatiile inedite prin care trece dragostea la animale.

Preturi „speciale”

De sase ani, Zoo din Philadelphia organizeaza astfel de show-uri de Ziua Indragostitilor, cu un real succes. „Sunt chestii pe cat de inedite, pe atat de serioase! Daca nu aici, atunci unde am putea afla cum de ursii panda sunt cu libidoul la pamant, in timp ce porcii spinosi dezvolta o atentie maxima in timpul actului sexual, ca sa nu se intepe.”

Dar si pretul unei vizite pentru „spectacol” este unul pe masura. Biletele costa 75 de dolari bucata, locurile fiind rezervate cu multe zile in avans.

Alta conditie este ca spectatorii sa aiba mai mult de 21 de ani.

Sursa: Evenimentul Zilei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *