Si mai multe surprize la evenimentul “Liber la iarba”!

S-a dat liber la iarba in parcurile din Bucuresti!Proiectului “Liber la iarba” i se alatura RFB, Galeria Draft One, Bimus, Fundatia Ratiu, trupa de teatru Real Time si DJ-ul Ciubuc.

Romanian Fashion Bloggers vin in Cismigiu cu proiectul RFB Creative Party. Pregatiti-va de lectia de fashion alaturi de designeri si make-up artisti! Cauta standul RFB si vei invata sa iti faci singur hainute si accesorii!

Atelier Pinhole Photography te va aduce mai aproape de ceea ce inseamna de fapt fotografia. Vei avea parte de o experienta unica alaturi de cei de la Galeria Draft One.

Bimus va va urmari cu camera video pentru un nou episod din Videolog.

Fundatia Ratiu aduce “Bucurestiul cu legenda”, demers in care vor pune la dispozitia trecatorilor o harta de mari dimensiuni pe care vei putea “consemna” intamplari fericite din viata ta bucuresteana.

Trupa de teatru formata din Marilena Ivan, Irina Bucescu, Bogdan Iuca, Andrei Morariu, va provoaca la Real Time Composition, teatru interactiv in aer liber.

Line-up-ului i se adauga DJ Ciubuc, care va mixa techno minimal deep house.

Vino sambata la ora 12.00 in Cismigiu la Cetate si vei avea parte de o zi speciala cu muzica, arta contemporana, happening, moda, teatru, lectura, bike trial, fotografie, arhitectura si multe alte surprize placute!

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente