Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Cluj, etapa I

Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Cluj, etapa I

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a semnat autorizatia de construire pentru proiectul Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Cluj, etapa I – Construirea Centrului de Management Integrat al Deseurilor in judetul Cluj, care cuprinde zona de depozitare, zona de exploatare, zona administrativa, drumuri interne, imprejmuire, poarta de acces. Durata de executie a lucrarilor este de 14 luni, calculata de la data de incepere a lucrarilor.

„Acest centru de management integrat al deseurilor va deservi intreg judetul, fiind statia finala in care deseurile colectate din intreg judetul, provenind din statiile de transfer, vor fi sortate, tratate mecano-biologic, rezidurile urmand sa ajunga in celula de depozitare. Prin aceasta etapa se parcurge inca un pas important pentru rezolvarea problemei colectarii, tratarii si depozitarii deseurilor”, considera presedintele Consilului Judetean Cluj, Alin Tise.

Centrul de Management Integrat al Deseurilor se va construi pe teritoriul administrativ al municipiului Cluj-Napoca, pe o suprafata de teren de 64 de hectare, aflata in proprietatea comunei Feleacu, care a fost data in administrarea forului judetean pentru implementarea acestui proiect.

Proiectul prevede in principal inchiderea si ecologizarea depozitelor urbane de deseuri menajere neconforme, construirea unui Centru de Management Integrat al Deseurilor in municipiul Cluj-Napoca si realizarea a trei statii de transfer in Mihai Viteazu, Gherla si Huedin.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente