Sisteme inteligente pentru confortul locuintei !

Consumurile scazute de combustibil conduc nu numai la costuri reduse in timpul exploatarii echipamentului, ci si la protejarea resurselor naturale.

Echipamentele realizate de firma Vaillant au fost permanent dezvoltate pentru a putea satisface in primul rand cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri (adica un confort real la incalzire si apa calda menajera) si pentru a reduce consumurile de combustibili si a scadea emisiile de noxe.

Toate preocuparile actuale au drept scop folosirea rationala a resurselor de energie conventionala.

Acesta este motivul pentru care in anul 2002 sunt introduse pe piata Romaniei microcentralele cu tehnica condensatiei pe combustibil gazos la care, datorita unei eficiente a arderii de aproximativ 109%, consumurile de combustibil scad cu circa 15-16% fata de o microcentrala conventionala.

Instalatiile solare Vaillant utilizate pentru prepararea apei calde menajere reprezinta un pas important realizat de Vaillant in acest sens. Numai 5 minute de radiatie solara venita in contact cu suprafata terestra corespund consumului mondial anual de energie. Raportate la acest potential resursele conventionale par infime.

Sursa:

Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,163FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente