SkirtBike – marsul biciclistelor chic

SkirtBike - marsul biciclistelor chic

SkirtBike este singurul eveniment destinat cu precadere femeilor care folosesc bicicleta, la care doamnele si domnisoarele sunt incurajate sa pedaleze in tinute chic si cu bicicletele impodobite.

SkirtBike isi propune sa redea femeilor curajul de a pedala in oras si de a se exprima in stilul lor unic si cochet. Mersul pe bicicleta reprezinta un mod de viata echilibrat, plin de naturalete, simplitate, feminitate si atitudine oriunde ai merge, la serviciu, la piata sau in oras cu prietenii. Bicicleta este noua ”little black dress”.

In Arad, acest eveniment este organizat de catre Asociatia “Bike For All” in colaborare cu Asociatia ”Pasi peste Granite” si Lidia Flutur.

Organizatorii isi propun sa incurajeze femeile sa foloseasca bicicletele ca mod de viata, in transportul lor de zi cu zi si sa inteleaga ca mersul pe bicicleta nu le restrictioneaza in nici un fel activitatea, ele putand purta orice fel de imbracaminte fara a-si pierde feminitatea. Scopul acestui proiect este de a promova si sustine ciclismul ca stil de viata, prin intermediul unor evenimente de anvergura accesibile publicului larg.

Toate participantele au posibilitatea de a se inscrie la tombola cu premii acordate de catre sponsorii evenimentului. Marele premiu pentru cea mai chic biciclista este o tinuta oferita de catre ARINA VARGA.
Evenimentul SkirtBike Arad se va desfasura in data de 03 iunie 2012, de la ora 11:00 in Piata Avram Iancu, in spatele Teatrului Ioan Slavici .

Traseul paradei este:

Piata Avram Iancu – Bulevardul Revolutiei – Podgoria – Platoul din fata Garii Arad – Retur
Parada va fi insotita pe tot parcursul traseului de catre Politie.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente