Miting antifumat la Craiova

Miting antifumat la Craiova

Asociatia Studenteasca AMiCUS, in colaborare cu Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie Filiala Oltenia (A.S.E.F.), Directia de Sanatate Publica Dolj, Inspectoratul Scolar Dolj si Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog al Judetului Dolj, organizeaza in Craiova, cu ocazia Zilei Mondiale Antifumat, campania “Fumatul e demodat. Se poarta sanatatea”.
Totul va incepe in dimineata zilei de 31 mai, intre orele 8 si 9, cand tinerii aflati in marile intersectii din oras vor oferi soferilor mere in schimbul tigarilor. In cadrul campaniei va avea loc si un miting antifumat, constand in crearea unui lant uman in centrul Craiovei, in perimetrul Universitate – C.N. Carol I.
Incepand cu ora 13 pana la ora 13:30, aproximativ 500 de studenti si elevi din unitatile de invatamant craiovene isi vor da mana si vor striga lozinci impotriva fumatului.
In intervalul 13:30 – 14:00 mitingul antifumat se va muta pe esplanada Teatrului National, acolo unde, printre bannerele si pancartele manifestantilor, se va afla si o masina cu inghetata care ii va rasplati pe cei care vor renunta la tigari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *