Solutii de criza. In Central Park, din New York, americanii iau lectii de supravietuire

0
281

Americanii invata sa se descurce pe gremuri de criza. In Central Park, din New York, un barbat ii invata cum sa manance pe gratis, culegand alune sau plante comestibile. In aceeasi metropola, a fost deschis un magazin cu produse donate, pe care le poate lua oricine, pe gratis.
central park
„Ce e gratis la New York!” Aceasta este initiativa care are un real succes printre americanii, greu loviti de criza financiara. De exemplu, in Central Park sunt organizate adevarate cursuri de supravietuire, pe gratis. Un american da lectii despre cum se poate trai numai cu produse din natura.”Oamenii vor sa economiseasca bani, mai ales din cei alocati pentru mancare. Nu vor sa-si dea toti banii pe restaurante”, explica Steve Brill.

Steve a gasit solutia pentru a-i ajuta, iar instrumentele sunt la indemana lor, doar trebuie sa priveasca atent pe unde calca. In celebrul parc din New York, nu sunt doar plante. Se pot culege fara probleme alune sau mure. Cei care participa la cursurile lui Steve sunt incantati de tot ceea ce invata iar unii chiar isi iau notite. „Plec acasa cu sacose cu plante pentru ceaiuri, dar si cu mure. E o afacere profitabila si mancarea e diferita de cea din magazin”, povesteste April Weller, una din cursantele lui Steve.

Tot la New York, a fost infiintat magazinul care ofera toate produsele pe gratis. Evident, pe rafturi se gasesc doar produse donate. Interesant e faptul ca multi americani agreaza ideea magazinelor pe gratis, unde poti gasi de la haine la carti si chiar bijuterii. Cladirea e aproape tot timpul plina: unii sa cumpere, fara a avea grija portofelului, altii pur si simpla sa doneze.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.