Solutii false pentru clima

0
487

Solutii false pentru clima

Este in natura umana sa caute, sa descopere, sa creada in schimbari majore necesare pentru supravietuire si sa caute diverse tipuri de masuri capabile sa constituie reforme dar sa le permita sa isi continue proastele obiceiuri.

Asociatia Rising Tide North America (Mareea ce creste din Nordul Americii) a publicat un raport referitor la solutii false in ceea ce priveste incalzirea climatica. Din pacate, multe dintre sarcinile climatului biocentric este de a cauta sa convinga societatea sa inceteze sa mai sape un neant al climei mai adanc decat acesta.
Mai multe sisteme care altereaza sistemele ecologice globale – ca, de exemplu, ingineria GEO, combustibilii produsi in agricultura – nu vor avea succes in protejarea climatului si a biosferei.

Avem nevoie de schimbari capabile sa transforme, precum: stoparea cresterii masinariilor industriale, a consumului de energie al acestora, sfarsitul utilizarii carbunelui si a lemnului ca sursa de energie.
Tot ceea ce nu protejeaza in totalitate, tot ceea ce nu restaureaza ecosistemele naturale nu va face decat sa inrautateasca criza ecologica si economica globala.

Sursa: Climate Ark

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.