Spatiu verde, depozit de deseuri pe strada Hateg

Spatiu verde, depozit de deseuri pe strada Hateg

Clujenii de pe strada Hateg, din cartierul Grigorescu, au constatat cu regret faptul ca spatiul verde de langa centrala termica de la numarul patru a ramas neingrijit si dupa ce trotuarul si jardiniera au fost refacute.

Mai mult, deseurile rezultate din renovari au fost depozitate pe acel spatiu. “Au terminat lucrarile de cateva zile, pacat ca nu au facut curatenie. Noi speram ca o sa puna flori pe aici, ca daca nu se face nimic se umple din nou cu gunoaie. Plin a fost pe aici”, ne-a declarat un locatar al blocului alaturat. Reprezentantii Primariei au afirmat ca se va amenaja si spatiul verde si se vor planta arbusti in jardiniera.

“Referitor la amenajarea zonei verzi adiacente Centralei termice de pe strada Hateg numarul 4, s-a luat legatura cu Regia Autonoma de Termoficare in vederea efectuarii de lucrari la zona verde, respectiv plantarea de arbusti in jardiniere buxus sau juniperus sau Thuja globosa, precum si semanarea de gazon in alveola de langa centrala”, au precizat acestia. Lucrarile vor fi efectuate dupa Pasti

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,555FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente