Sport Quest – Team Work: A doua editie!

  0
  469
  Sport Quest- Team Work: A doua edi?ie!
  Sport Quest- Team Work: A doua editie!
  Sport Quest- Team Work: A doua editie!

  In data de 24 mai 2014, a avut loc prima editie a evenimentului „Sport Quest’’ organizat de Asociatia Team Work, in parteneriat cu Alpha Bank, in Gradina Botanica „Dimitrie Brandza”, a Universitatii din Bucuresti.

  La treasure hunt au participat 9 echipe, care s-au intrecut pentru locul I. Participantii au avut de parcurs un traseu alcatuit din 7 probe sportive. Alaturi de participanti au fost aproximativ 15 tineri din comunitatea bucuresteana care i-au sustinut in fiecare punct de pe traseu si au validat probele.

  Primele trei echipe au fost premiate: cei de pe locul I au primit medalii si mingi (baschet, volei si fotbal); concurentii de pe locul al doilea au primit medalii si cate un set de palete de badminton, iar cei de pe locul al treilea au primit medalii si rucsacuri.

  Dupa festivitatea de premiere, s-a organizat o tombola, iar 9 norocosi au castigat seturi de palete de tenis de masa, discuri frisbee si darts (tinta cu arici).

  Participantii au avut parte de o portie de miscare in aer liber, alaturi de prieteni, premii si surprize.

  Pentru a da posibilitatea cat mai multor studenti si tineri de a se inscrie si de a participa la treasure hunt, Asociatia Team Work va organiza in parteneriat cu Alpha Bank, cea dea doua editie  “Sport Quest”.

  Al doilea eveniment „Sport Quest” se va desfasura sambata, 31 mai 2014 intre orele 12:00 si 14:00 in Gradina Botanica „Dimitrie Brandza”, sub indrumarea voluntarilor Team Work. Participarea se face pe baza de inscrieri, in perioada 26-30 mai 2014, pe blog-ul Team Work.

   „Sport Quest” este un proiect axat pe promovarea miscarii in aer liber prin sporturi de echipa. Timp de 2 ore participantii vor lucra alaturi de coechipieri, in competitie cu celelalte echipe, pentru a trece cu succes prin diverse probe sportive si a afla indiciul care ii va conduce la etapa urmatoare. Traseul pe care il vor parcurge este alcatuit din 7 puncte. La fiecare punct participantii vor fi intampinati de voluntarii Team Work si vor efectua o serie de  probe sportive in urma carora vor primi indicii catre punctele urmatoare. Castigatoare va fi echipa care va ajunge prima la punctul de Finish, dupa ce a rezolvat corect toate probele.  Concurentii vor avea parte de multa distractie, o portie de miscare in aer liber, dar si de premii surpriza, ce constau in articole sportive.

  La finalul concursului va avea loc festivitatea de premiere iar cele mai bune 3 echipe vor fi premiate pentru rapiditatea si corectitudinea de care au dat dovada in efectuarea probelor. Dupa festivitatea de premiere, Asociatia Team Work va organiza o tombola unde cei mai norocosi vor castiga articole sportive precum: palete pentru tenis de masa, darts (tinta cu arici) si discuri frisbee.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.